folkisverige_logo.gif
46.    Om kläder    Vart sjunde ord
Skriv vart sjunde ord!
Vad betyder kläder för dig? Hur du klä dig?
Jag gillar kläder har nog lite olika stilar beroende årstid och var jag befinner .
Har du några favoritplagg?
Jag kan komma på något just nu, men tycker om när det är varmt
jag kan vara lätt klädd, i kjol eller shorts. Att vara barbent känna vinden och solen på huden, är fint.
Och när det inte sommar och varmt?
Det blir ofta och jag försöker hitta jeans med roliga och skoja till klädseln med någon färgklick, inte så extremt, så att jag ut. Jag har nog en klassisk som jag försöker variera och göra häftig. När jag jobbar utomlands tänker på att anpassa min klädsel till lokala kulturen. På den indiska landsbygden exempel kunde jag ju inte gå i urringad top och tajta jeans, jag hade inte sari heller. Jag sari är väldigt vackert men inte praktiskt för mig. Istället hade jag som heter salwar kameez och består en lång skjorta och mycket vida , perfekt när det är hett och man sitter på golvet. Jag har flera kvar hemma i garderoben och de blivit ett slags kära souvenirer.
När steg upp i morse, visste du du skulle sätta på dig?
Hur det till när du valde kläder ?

Jag är lite dålig på att . Helst skulle man ju välja kläder innan, så att man slipper stå halvstressad framför garderoben på morgonen och . I alla fall valde jag de jeansen som jag köpte nyligen när var i Thailand och den här tröjan. Den är ny, den är och skön nu när det har lite kallare. Här på Forum Syd inte någon klädkod utan det är väldigt blandad klädstil. Vissa hasar omkring jeans och tofflor och T-shirt och har dräkt och högklackade skor, så är liksom hela skalan. Jag tycker det är trevligt att det är blandat och anspråkslöst.
Händer det att tittar i modetidningar?
Absolut. I modetidningarna jag inspiration till vad man kan i både färger och stilar och många av länderna som jag jobbat i man sy upp kavajer och byxor klänningar.
Har du gjort det?
Ja, , särskilt i Vietnam och Kambodja. Klänningar exempel. Jag är ganska kort och bredaxlad så det är svårt att snygga klänningar här som är rätt , så det har jag låtit sy . Sen har min mamma sytt mycket åt mig också.
Kan du själv ?
Nej, det är problemet. När man en förälder som är väldigt duktig något, blir det att man själv riktigt anstränger sig, tyvärr.

 
    Tillbaka  
 
    Huvudmeny