folkisverige_logo.gif
33.    Luz om tio år    Hörförståelse
Lyssna på intervjun och skriv!
Hur många barn då?
Nja, men två kanske. Ja, och försöker att, ja men att öppna upp och låta dem få lära sig se olika perspektiv för det är någonting som jag har sett när man möter andra kulturer men det är annorlunda och i det där annorlunda så ligger det något och att lära sig om människor och lära känna människor det skulle jag väldigt dem.
Men något som också är och som mina föräldrar var duktiga på var att när man åker ut så här så är det ju och det… man måste jobba mycket på att någonstans är , någonstans .
Om det är Sverige eller om man, om man är någon annanstans ens partner kommer ifrån men.. och att man behåller det och och att man liksom inte känner sig identitetslös så, geografiskt sett.
Vi hade Stråtenbo, ett och något liknande . Jag tror det är jätteviktigt, för jag har ålder som har haft liknande liv men som inte har haft den här grunden, inte den här kallas ”hem”. Så det… det hoppas jag barn.
Men sen så .. ja, en livsstil, med hög livskvalitet, där hela familjen utvecklas, där vi gör meningsfulla saker, att jag känner att jag kan bidra med någonting i mitt jobb och att jag kan utvecklas vidare och att det alltid finns utmaningar.
 
    Tillbaka  
 
    Huvudmeny