folkisverige_logo.gif
12.    Hur är du, Luz?    Hörförståelse
Lyssna på intervjun och skriv!
Nu får du beskriva hur du är.
Ja, sidor. Jag kan väl börja med svaga sidor..
Det går fort.
Ja, just det. Nej, det kan man säkert hålla på med hur länge som helst. Jag blir ju lätt . Att använda på ett bra sätt är viktigt. Jag kan sitta i möten och bli väldigt rastlös eller jag kan sitta och hålla på med nånting där nån annan att den ska göra det och den gör inte det den tidsplanen , då blir det en irritation och det där … det är inte så bra det där.
den irritationen? Blir du otrevlig?
Ja, ibland gör jag det. Otrevlig hoppas jag inte , men det beror ju på , så klart. Nej, men om man har kommit överens om nånting då får man väl diskutera och sen får vi se vad . Om jag kan hjälpa den personen på nåt sätt. Det gör jag ju. Sen så.. man skriver, på nånting och det så bra som möjligt och man kan liksom gå ner på detaljer att korrekt och det där är en balans med och.. men samtidigt liksom ge ett så bra resultat som möjligt ifrån sig.
Men det är väl ingen dålig egenskap, att vara noggrann i arbetet?
Det beror ju på. För jag liksom blir irriterad håller tiden så försöker jag ju sätta på mig själv, och det ju att man…det kanske blir helgjobb och och så. Ja, så det mår man ju .
Kan det vara en svårighet att prioritera?
, för att jag . Jag jobba på den sidan, att lära mig att prioritera och .
Jaha, dina bästa sidor?
Ja, vad är det? Målfokuserad, engagerad i det jag . Jag gillar ett tempo, jag gillar när det händer grejer, sätta igång grejer och sätta igång samarbeten och är nog ganska mycket en lagmänniska. Jag , möta människor och utbyta erfarenheter och lär mig massvis, tycker jag, av alla .
 
    Tillbaka  
 
    Huvudmeny